Velkommen til min blog – og velkommen til mit liv

Velkommen til min blog – og velkommen til mit liv

IMG_20160421_124839

Det er lidt underligt at tænke på, at jeg nu poster dette. At jeg lidt lader min hoveddør stå åben så folk jeg ikke kender, kan gå rundt og iagttage mig og mit hjem, mens jeg ikke ser det. Men jeg gør det. Fordi jeg gerne vil dele min hverdag med jer.

Og hvem er jeg? Jamen jeg er Karen – på godt og ondt. Jeg er den følsomme Karen, som elsker min kæreste, mit hjem og god mad. Jeg er den sørgmodige Karen, som stadig savner min søde yorkie Oliver, som jeg mistede for nogle måneder siden, og som fulgte mig på godt og ondt i mange år. Karen, der hver fredag eftermiddag på vejen hjem fra arbejdet, svinger Alto’en ind forbi Super Brugsen og hjembringer rød bøf og rødvin. Ja, så er jeg også den glade Karen, som gennem de seneste år har indset, at jeg ikke skal nøjes – men skal søge alt det gode, som livet kan bringe mig, og nyde det.

Derfor sadlede jeg for 1½ år siden om, tog en coaching uddannelse, flyttede fra mit tidligere liv og startede forfra. Så nu sidder jeg her – har forladt min barndoms by og sikkerhedsnet – i en ny by, i et nyt hjem og med et nyt liv. Jeg tror ikke mange føler, at de længere kan genkende mig. Oven i det så startede jeg i går i en løbeklub. Dem, der kender mig virkelig godt ved, at om ikke andet, så er det tegn på, at jeg virkelig er en ny person.

Gennem denne blog vil jeg primært dele min passion for interiør og mad men også mine tanker i mit nye liv langt ude vestpå, hvor alle mennesker er fremmede og alt er nyt.

 

Velkommen til!

 

Kærligst Karen

 

 

6 kommentarer

 • Mette

  Det mange drømmer om, men ikke får taget sig sammen til. Tillykke med dit nye liv <3 Hvor i landet er du flyttet fra og til ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusinde tak ❤️ Ja, jeg drømte også om at gøre op med mit liv i lang tid. Men der var altid mange undskyldninger for ikke at gøre det.
   Jeg flyttede fra Vejen nær Kolding til Oksbøl ude ved Vestkysten. Har 10 km til Børsmose Strand og måske 200 meter til skov og plantage. Skal lige vænne mig til at der er meget liv omkring militæret herude – det er nyt for mig. Men ellers er folk fra Oksbøl det mest åbne folkefærd man kan forestille sig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Asmussen

  Det er så flot Karen !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggers Delight
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min blog – og velkommen til mit liv