Godmorgen på kontoret

Har du nu husket at forkælet dig med en kop kaffe, skat?

imageJa, sådan lyder det ofte fra min kæreste.

Vores store passion er kaffe…. Og vin…. Og special øl…. Og og og… Men det skal jeg nok fortælle mere om en anden dag. Men primært er det kaffe.

Vi elsker kaffe, og kærligheden er også stor til Baresso. Især den i Kolding Storcenter. Jeg er i tvivl om det i virkeligheden er de fede stole de har, som vi er så betaget af… Men i hvert fald besøger vi stedet minimum en gang i ugen.

Da jeg i dag var i Kolding Storcenter sendte kæresten en SMS til mig – har du fået en kop kaffe? Øh nej, ikke endnu. Er lige i Inspiration og samle – ja – inspiration. Men nu går jeg derhen. 

Så nu sidder jeg og drikker min farvorit kaffe – Latte med skummetmælk.

Men samtidig sidder jeg og funderer over livet og over hvordan et andet menneske kan kende en så godt, som han kender mig. Han ved nøjagtigtigt, hvad jeg behøver – som i dag. Ovenpå en lang dag, som slutter sent, behøver jeg lige netop denne gode kop kaffe.

 

Kærligst Karen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen på kontoret