Om savnet… af en hund

Skal jeg nu til at være voksen?

Et lille kig i prøvehuset, som vi forelskede os i ved første blik.

Et lille kig i prøvehuset, som vi forelskede os i ved første blik.

 

Som overskriften nok lidt antyder, er der nu nye tider på vej for os i vores lille hjem. Vores lille hjem er nemlig blevet solgt, og pr. 15. oktober hedder det ikke længere Oksbøl. Efter et efterår og vinter med en temmelig syg kæreste og alt for meget tid på sygehuset, besluttede vi os for at rykke tættere på familien og jobbet.

Til dagligt pendler vi 2,5 time som minimum. Det tager bare for meget fritid, og vi kunne mærke, da vi nærmede os årsskiftet, at vi var trætte – rigtig godt og grundigt trætte. Jeg var mildest talt desperat efter at låse døren, rulle alle gardinerne for og bare lukke alt ude og sove. Sove længe og sove meget.

Det, der startede som en vittighed med et vennepar, ender i dag som vores nye virkelighed. Nybyg kun 7 km. fra mine forældre og en halv time til jobbet. Tegningerne er ved at være på plads, materialevalg og indretning er vi enige om, og i dag regner vi så med, at underskriften skal sættes til vores nye hjem.

Et nyt kapitel i mit liv starter nu. Jeg sætter for første gang mit navn på et skøde, og jeg glæder mig til det. Jeg glæder mig til at føle det ansvar, der følger med. Til at kunne føle mig som herre i mit eget hjem, og til at skabe et fælles hjem med min kæreste.

En bekendt sagde i sidste uge, at hun slet ikke kunne bære tanken om alle de beslutninger, der ville følge med købet af et nyt hjem. Det fik mig til at stoppe op og tænke, om det her glider for nemt. Indtil nu har vi blot kigget på hinanden og været enige. Det, der fylder for kæresten, fylder måske ikke for mig – og omvendt. Det har – indtil nu – været en nem proces. Ikke mindst takket være den behagelige sælger hos Hybel Huse, som virkelig har taklet vores tanker, bekymringer, drømme og ønsker yderst professionelt.

Nu venter månederne med utålmodig længsel efter vores nye hjem. Månederne, hvor vi sammen går og drømmer og taler om vores planer. De måneder, hvor tålmodigheden skal testes, og hvor vi i vores hoveder flytter rundt på møblerne i de nye hjem.

Det har – uden tvivl – været godt for mig at flytte til Oksbøl. Min kærestes dejlige hus har dannet det perfekte fundament for vores første tid sammen – og kunne jeg bestemme det, så skulle vi ikke flytte. Men desværre har døgnet kun 24 timer, så vi må rykke op og rykke videre. Så nu tager vi alle vores traditioner, fælles ting og gode værdier og flytter dem de godt 70 km., som skal være med til at gøre vores hverdag lidt lettere.

Jeg vil i mine kommende indlæg dele vores tanker og beslutninger som nybygger. – Hey der var en ny titel ”nybygger”. Nu vil jeg dog først møde på arbejdet og håbe på, at timerne indtil byggemødet i eftermiddag løber stærkt. Tror den utålmodige tid allerede er startet.

Rigtig god dag.

Kærligst Karen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om savnet… af en hund