Weekend med fryns

Ja, det skal jeg så ikke leve af!

Billeder er taknemmelige

Billeder er taknemmelige

Lørdag deltog jeg og en rigtig god ven i et event hos Royal Copenhagen i deres Concept Store i Århus. En drøm gennem nogle år om at prøve at male blåt guld gik i opfyldelse.

Umiddelbart tænkte jeg – inden det startede – piece of cake….. Ser I – det tænker jeg så ikke mere. Hvad der synes såre simpelt gemmer på en ufattelig stor portion tålmodighed og et ufatteligt godt håndværk.

Efter min lille joke til vores venner, hvor jeg med en porcelæns tusch forvandlede en Atalier kande til en kopi af den udgåede Mega Mussel flødekande, tænkte jeg, den der – den klarer jeg.

Heldigvis krymper en tallerken omkring 13-16%, når den bliver brændt, så jeg håber blot, at alle fejlene krymper godt sammen, så jeg kan være bekendt at sætte dette dyr på bordet 🙈

Hvis i nogensinde får muligheden, så tilmeld jer et hold. Også selvom I ikke føler I har flair. Det er virkelig en oplevelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend med fryns