Namme namme nam!

Forkælelse på en halv sløj dag

Parkeret på byens café

Parkeret på byens café

Det startede i går til svigerfars fødselsdag. Ondt i hovedet og varme kinder…. og sådan har det hængt ved. Ikke syg og ikke rask. Uheldigvis kan min veninde ikke sige det samme, så vores tur til foredrag i aften blev aflyst.

Den havde kæresten ikke helt se komme, så han måtte have mig med ud og købe fødselsdags gave… til mig 🙈 Ah, så nemt går det ikke. Han er nemlig praktikeren, der glædeligt shopper gaver sammen med modtageren, for at finde det helt rigtige – og når nu man alligevel ved, hvad man får – hvorfor så pakke det ind??

MEEEEN ikke med frk. K her. Og faktisk tror jeg måske, at han ville være blevet skuffet, hvis jeg havde indvilliget i at gå med i butikken.

Så i stedet blev jeg installeret på den lokale café (Café Orangeriet i Vejen) og fik lov at sidde og pleje mig selv med en kop varm kaffe og en lækker valnødde tærte.

Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at lækkerierne på billedet gjorde mig mere frisk – desværre ikke. MEN det smagte godt 😘

Kærligst Karen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Namme namme nam!