Forkælelse på en halv sløj dag

Feber ramt… men i live!!

img_0430

Jeg har de sidste dage været feber ramt. Ja, det har vi faktisk begge været. Jeg var så ramt i går, at jeg faktisk sov i 12 timer i streg – plus det løse. Og det ligner ikke mig.

I dag har jeg heldigvis fået det bedre – og så er der ikke lang vej fra at være “døden nær” og til at tiden bliver meget lang for mig.

Så jeg fik gjort en tegning færdig. Ikke så meget kun for at slå tiden ihjel – men også fordi bordet står tæt på havedøren, som flere gange i eftermiddag og aften er blevet FLÅET op for at kunne køle ned.

Kender I det, at når man er syg, så lover man sig selv at ændre dit og dat – bare man bliver hurtigt frisk? Og når man så er frisk, er det business as usual? Denne gang har jeg lovet mig selv aldrig mere at tage en sommerjakke på til rejsegilde i stormvejr 🙈🙈

Kærligst Karen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkælelse på en halv sløj dag