Hjemmelavet pesto

Når kun det beste er godt nok

img_1443

Nu plejer jeg ikke at være den helt store til at tale om hudpleje og make-up – det skal bare være der. Men gennem de sidste måneder har jeg forsøgt at lave små ændringer i min hverdag i retningen mod at passe bedre på mig selv.

Min bedre halvdel fokuserer meget på Svanemærket og hvilke stoffer, som kommer i berøring med vores krop. Jeg fokuserer mere på, at make-uppen holder hele dagen.

Men jeg må indrømme, at jeg har taget noget af det til mig. Jeg forsøgte derfor at søge efter et mere fornuftigt valg i make-up, da jeg købte forleden. Valget faldt på Idun Minerals, som jeg bestilte online hos Matas.

Mærket er nordisk og ikke fyldt med dårlige stoffer som fx. parabener. Deres produkter ligger i en særdeles overkommelig prisklasse og har et lækkert design. Endda har mærket et æble i designet, så det matcher min telefon 😉

Jeg har i dag brugt deres øjenskygge og Eir mascara og må sige, at det lever til fulde op til mine krav for kvalitet og holdbarhed.

Jeg håber, at kæresten er klar over, at det bliver dyrt at påvirke mig i en mere fornuftig retning! En enkelt øjenskygge og mascara er naturligvis ikke nok…

Samtidig har jeg skiftet nogle af mine hudpleje produkter ud med nye produkter, hvor Svanemærket pryder flaskerne – men mere om det en anden dag.

Kærligst Karen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet pesto