Når kun det beste er godt nok

Alt er nu klar!

img_1187

Ja, jeg er utålmodig… i den grad utålmodig. Huset er tegnet, inventaret tegnet og valgt, klinker og trægulv valgt, strøm og hårdehvidevarer er på plads…. nu venter vi på det bliver uge 23, og vi går i jorden.

Vi har endda pakket de første 10 flyttekasser. Men desværre gør det jo ikke, at vi kan zoome os selv til overtagelsen i oktober.

Vi stod på vores grund i forgårs. Faktisk står vi der jævnligt… for naboerne er vores rigtig gode venner. Det er lidt uvirkeligt at tænke på, at der hvor vi parkerede faktisk er vores kommende køkken.

Ingen fortalte os at det værste i processen er ventetiden. Men det må jeg nok erkende, at det er for mig. Det er lidt som at stå med bilen pakket, klar til at køre på ferie og vente på at komme afsted. Jeg kan ikke rigtig tage mig sammen til at slappe af. Er ikke motiveret til at gå igang med projekter, og de projekter der nu endelig fylder for mig – dem kan jeg af gode grunde ikke gå igang med før huset er der!

Kærligst Karen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kun det beste er godt nok