Sammen er vi stærkest

Byggeriet tager fart

rejsegilde

Ja, det går bare stærkt her. Først gik det stærkt – så gik det en lille smule i stå (nogle siger, at håndværkere også skal have ferie???) – og nu har en vis mand taget ved håndværkerne. For få uger siden stod der bare indervægge på det støbte gulv. Nu står huset der.

Vi startede vores ferie med at holde rejsegilde. Det var så god en dag. De fleste af vores nye naboer kom forbi, sælgeren fra Hybel Huse kom med (ironisk nok) 2 paraplyer og lidt vin. Tænker vinen er for at få mig til at sove godt, og ikke forstyrre dem for meget. Samtidig kom både venner og familie samt kollegaer. Hold op en dag, og vi nød det i stor stil.

Vores dejlige niece tog turen med Michael på taget og hjalp med at sætte de fine vimpler op. Vi nåede op på 11 vimpler.

Jeg følte slet ikke, at jeg fik talt med alle gæsterne. Det var som om, jeg løb lidt rundt omkring mig selv. For hver gang jeg viste rundt i huset, kom jeg i tanke om flere af alle de valg, som vi har gjort os.

Det er nemlig en pudsig proces at bygge hus. Når man træffer alle valgene – udhæng, farver, interiør, døre osv. så er det lidt som at tale om drømme og ønsker. Vi har tegnet drømme køkkenet hos HTH i Horsens, valgt drømme indretningen hos Hybel Huse, valgt drømmefyret til baggangen (ja ja – jeg er i gasbranchen – lige det der kan godt hidse mig op 🙂 ). Det er som om vi har tegnet drømmene på papir – men nu kommer det frem løbende i huset. Sætningen mellem os – “Åh ja, det har vi også valgt” – er godt nok blevet brugt meget de seneste uger.

Mon ikke sætningen også bliver brugt igen den kommende uge, når vi igen smutter forbi vores nye Hybel og følger byggeriet?

Kærligst Karen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sammen er vi stærkest