Byggeriet tager fart

Frygtelig enige hele vejen igennem

plantegning

I går fortalte jeg lidt om, at vi nu endelig ser resultatet af alle vores drømme, valg og ønsker. De tager lige så stille form. Heldigvis ikke helt så stille og roligt, som jeg lader som om her på bloggen. For det går skisme stærkt. De håndværkere kan flytte fødderne, hænderne – eller hvad de nu bevæger for at lave deres arbejde. Det går stærkt og tidsplanen følges – selvom der har været ferie.

Men inden de gik i gang, var der en masse beslutninger, der skulle træffes. Dem, som vi nu ser tage form. Vi griner lidt af det her i huset, for første beslutningen burde vel være at blive enige om at bygge hus. Meeeen lige den beslutning, har vi faktisk aldrig truffet. Det skete bare lige så stille. Vores venner byggede på grunden ved siden af os. Det fristede vores stakkels svage sjæle, da vi stod og skulle tage en beslutning om at rykke tættere på jobbet.

Så første beslutning er ikke taget – men lige så stille bare sket. Det er lidt typisk os. Vi er for øvrigt heller ikke blevet enige om at flytte sammen endnu….. men postadressen er den samme, så det er også lige så stille sket ☺

Anden beslutning var så køb af grund. Det gav lidt sig selv, da vi jo var fristet af vores venners hus, beliggenhed og fordi vi vidste, hvad grundsælgeren stod for. Michael talte med sælgeren et par gange og pludselig en dag, siger han så til mig, at han havde bedt sælgeren reservere grunden….. Okay – godt så. Jeg var ikke klar over, at han var nået dertil i beslutningerne – men det var godt for mig, for det gjorde skridtet mod et grundkøb nemmere. Sælgeren var virkelig reel. Han vidste, at vi havde en bolig, vi skulle have solgt, og samtidigt skulle have lavet jordbundsundersøgelser, før vi kunne sætte en underskrift og give ham pengene for grunden.

Men Vejens mest positive og tålmodige mand ventede på os – og kom faktisk ikke helt til at vente så længe, som jeg havde regnet med.

For i hele dette forløb, er det hele gået ret heldigt for sig. Vores hus blev solgt på ganske kort tid. Vi havde faktisk 3 købere til det. Det par, som endte med at købe det, har vist sig at være de dejligste mennesker. Reelle og så ufattelig positive. De var faktisk med til vores rejsegilde på det nye hus.

Vi var heldige, at de havde en mellemstation mellem deres boligsalg og dette køb, så vi kunne blive boende her til overtagelsen af det nye hus i oktober.

Hvor heldig kan man lige være? Ja, vi har været heldige mere end en gang i dette forløb….

Kærligst Karen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Byggeriet tager fart