Frygtelig enige hele vejen igennem

Heldige og lykkelige… og trætte

hth

Nok var vi heldige, og troede egentlig at så var den skive skåret. Men held redder ikke en helt, når man er træt.

Vi kører dagligt fra kyst til kyst mellem hjem og arbejdsplads. 2,5 time i bilen hver dag. Oveni det kom så lige turene til Hybel Huse i Horsens for at få alt på plads med huset. Heldigvis mødte vi byggebranchens mest tålmodige mand i form af sælgeren Jens. Jens har med sit fantastiske væsen og rolige sind guidet os igennem hele processen omkring materiale valg. Det er en proces, som jeg egentlig troede ville være den sjoveste, men den har også haft nogle frustrations scenarier for mig. Indretningen har hevet tænder ud – men Jens – og hans kollega Søren, som tegnede huset – klarede forløbet til perfektion, og dagen kom i marts måned, hvor vi underskrev kontrakten på at bygge huset.

Herefter tænkte jeg, at nu er vi i mål – men nåh nej. Nu kom møderne med køkkenfirmaet, elektrikeren, valg af gulve osv.

Jens sagde den dag, vi skrev under på kontrakten, at nu havde vi lige et par fridage, før vi skulle i gang med at arbejde… og han fik ret!

Igen så vi bare hvor professionelt et firma Hybel er. De har valgt nogle rigtig dygtige samarbejdspartnere, og jeg følte fra første samtale med Camilla hos HTH i Horsens, at vi var i de bedste hænder. Hun talte lige ud af posen, kom med anbefalinger og reelle råd. Havde løsningerne klar på rede hånd, når vores idéer kom til kort, og samtidig var hun klar i mælet om, hvad der duede og ikke duede. Hold nu op jeg var overrasket. For lige som med Hybel Huse følte jeg ikke, at vi sad overfor en sælger – jeg følte vi her havde med en rådgiver at gøre. På 3,5 time var vi i mål med valg af interiør til et helt hus. Og vi fik lige nøjagtigt de ting, som vi gik efter, og som vi drømte om. Altså 3,5 time!!! Jeg siger jer, vi har brugt minimum dobbelt så lang tid på at vælge en ny sofa!! (Stakkels Michael – stakkels stakkels stakkels tålmodige mand).

Efter en tur på den gyldne måge – jo det må man godt sådan en dag – gik turen til elektrikeren for lige at snuse lidt til hårde hvidevarer og blive klædt en smule på inden mødet en uges tid efter. Og for at sætte toppen på kagen tog vi lige Stark og valg af klinker til hyblen….

Vi sov godt den aften!

Kærligst Karen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frygtelig enige hele vejen igennem